Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Kimagasló eredményt ért el a Hód-Fitness SE a ceglédi versenyen

18 kupával tért haza a Hód-Fitness SE Ceglédről, így ez minden idők egyik legeredményesebb versenye volt az egyesület számára. Egyéniben az összesített eredmények szerint hat vásárhelyi versenyző képviseli Magyarországot az őszi Európa-bajnokságon.

Lezajlott a Magyar Fitness Szövetség Fit-Kid I. osztályú versenyzők Grand Prix versenyének egyéni 3. fordulója és a csapat 2. fordulója. Ezután hirdettek eredményt egyéniben, így megvan azok névsora, akik képviselik Magyarországot az őszi Európa-bajnokságon.

A Hód-Fitness SE Ceglédről 18 kupával tért haza, így ez minden idők egyik legeredményesebb versenye volt számukra. Egyéniben az összesített eredmények szerint hat vásárhelyi versenyző – név szerint Tokár Nelli, Szöllősi Sztella, Rakitta Milla, Kása Viktória, Tóth Jennifer és Nagy Viktória – képviseli Magyarországot az őszi Európa-bajnokságon.

Május 26-án a romániai Temesváron kerül megrendezésre egy másik Fitness Szövetség Európa-bajnoksága, amelyen négy Hód-Fitness SE versenyző – Kosztolányi Anna, Tóth Jennifer, Bán Vivien és Nagy Viktória – vesz részt Junior fitnesz kategóriában.

Megszakítás