Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Közel 5.000 hektár termőföld várja a pályázókat!

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet az idei évben 100 000 hektár termőföldet kíván haszonbérletbe adni. A pályázatok célja a családi gazdaságok kialakítása és megerősítése, az állattenyésztési tevékenység ösztönzése, valamint az állattenyésztés termőföld-igényének biztosítása. Hódmezővásárhelyen és környezetében közel 5.000 hektár termőföld várja a pályázókat!

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet az idei évben 100 000 hektár termőföldet kíván haszonbérletbe adni. A pályázatok célja a családi gazdaságok kialakítása és megerősítése, az állattenyésztési tevékenység ösztönzése, valamint az állattenyésztés termőföld-igényének biztosítása.

Mindezekre figyelemmel az NFA a Nemzeti Földalapról szóló 2010. évi LXXXVII. törvény felhatalmazása alapján nyilvános pályázatokat hirdet. A haszonbérleti szerződések futamideje 20 év. A pályázó lakóhelyétől számított 20 kilométeres távolságon belül eső állami földterületre pályázhat.

A Csongrád megyében megpáylázható földterületek listáját elérheti
 INNEN (Excel), vagy INNEN (Word).

A pályázati felhívás megtekinthető az NFA internetes honlapján, valamint az NFA Csongrád Megyei Osztályán (6720 Szeged, Deák Ferenc utca 17. IV. em).

A pályázatok internetes elérhetősége:  
http://www.nfa.hu/368/csongrad-megye-a-nemzeti-foldalapkezelo-szervezet-haszonberleti-palyazati-felhivasaihttp://www.nfa.hu/368/csongrad-megye-a-nemzeti-foldalapkezelo-szervezet-haszonberleti-palyazati-felhivasai

Megszakítás