Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Közlemény

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata üdvözli, hogy a Kormány segítséget nyújt a városnak a PPP konstrukcióban épült Balogh Imsi Sportcsarnok önkormányzati tulajdonba vételéhez. Reményeink szerint a sportlétesítményt szeptembertől újra használhatják a hódmezővásárhelyi gyerekek. Ebben a projektben a csarnok birtokosa a K’Art Kft. sajnálatosan 1,3 milliárd forinttal tartozik a finanszírozó banknak. A képviselőtestület körültekintően fog eljárni a CIB Bank Zrt. és a Magyar Állam felé a K’Art súlyos tartozása miatt.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata üdvözli, hogy a Kormány segítséget nyújt a városnak a PPP konstrukcióban épült Balogh Imsi Sportcsarnok önkormányzati tulajdonba vételéhez. Reményeink szerint a sportlétesítményt szeptembertől újra használhatják a hódmezővásárhelyi gyerekek.

Ebben a projektben a csarnok birtokosa a K’Art Kft. sajnálatosan 1,3 milliárd forinttal tartozik a finanszírozó banknak. A képviselőtestület körültekintően fog eljárni a CIB Bank Zrt. és a Magyar Állam felé a K’Art súlyos tartozása miatt.

 

Hódmezővásárhely

Megyei Jogú Város

Önkormányzata

Megszakítás