Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Közmeghallgatás az energiahatékonyságról

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2012. december 14-én 15 órától 18 óráig közmeghallgatást tart hódmezővásárhelyi polgárok számára a Polgármesteri Hivatal dísztermében.

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata 2012. december 14-én 15 órától 18 óráig  közmeghallgatást tart hódmezővásárhelyi polgárok számára a Polgármesteri Hivatal dísztermében. (I/6)

 A közmeghallgatás fő témája: az energiahatékonyság kérdésköre, különös tekintettel az épületek hőszigetelésére vonatkozó eddigi tapasztalatokra és jövőbeli lehetőségekre.

 A fenti témát érintő vagy egyéb közérdekű kérdéseiket, javaslataikat levélben a Polgármesteri Hivatal 6800 Hódmezővásárhely, Kossuth tér 1., e-mailben a mailto:kozmeghallgatas@hodmezovasarhely.hukozmeghallgatas@hodmezovasarhely.hu címre küldhetik el, telefonon a közmeghallgatás napján reggel 8 órától a 62/530-159-es  számon jelezhetik, illetve a közmeghallgatás időtartama alatt személyesen mondhatják el a helyszínen.

Választ a közmeghallgatás napján 15 órától élőben, vagy azt követően 15 napon belül írásban kapnak.

A közmeghallgatást  a város lakossága a Vásárhelyi Televízió élő közvetítése útján kísérheti figyelemmel.

Kérünk mindenkit, hogy feltett kérdéseinél nevét, címét, telefonszámát adja meg, mivel a választ csak így áll módunkban továbbítani.

Hódmezővásárhely, 2012. november 23.

 

                                                                                              Dr. Korsós Ágnes

                                                                                              címzetes főjegyző

Megszakítás