Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Kultúra Mindenkinek! – mondja el véleményét

Kultúra Mindenkinek! címmel konzultációt kezdeményezett az önkormányzat, hogy felmérje a lakossági igényeket a város kulturális életével kapcsolatban. A 18 pontos kérdőívet május 15-éig lehet kitölteni. Akik megadják e-mail címüket, azok között négy, 2015/16-ra szóló bérletet sorsolnak ki a Bessenyei Ferenc Művelődési Központba.
Koszta József kiállítás, 61. Őszi Tárlat és Steinway zongora átadó – csak néhány nagyszabású kulturális esemény tavalyról. A 2012-ben megújult Tornyai János Kulturális Városnegyed alapjaiban formálta át a város és térsége kulturális életét. Az önkormányzat célja, hogy minőségi és a hódmezővásárhelyiek igényeihez igazodó szórakozási lehetőségeket biztosítson. A programok kialakításánál ezért fontos a közönséggel a folyamatos kapcsolattartás.
 
– Kultúra Mindenkinek! elnevezéssel május 15-éig konzultációt kezdeményezünk. A www. hodmezovasarhely.hu oldalon 18 kérdésre válaszolhatnak, és mondhatják el véleményüket, tehetnek javaslatot a hódmezővásárhelyiek a város kulturális életével kapcsolatban – mondta Almási István polgármester.
 
A kérdőív nemcsak a város honlapján, hanem valamennyi vásárhelyi kulturális intézményben megtalálható, kitölthető a következő hetekben. A válaszok azért nagyon fontosak, mert a felmerülő igényeket figyelembe veszik a városi programok összeállításánál.
 
– Többek között arra vagyunk kíváncsiak, hogy milyen kulturális eseményeket látogatnak legszívesebben, mit szeretnének látni Vásárhelyen. Mennyire elégedettek az eddigi műsorokkal, illetve mivel szeretnék a palettát bővíteni. Kérjük a vásárhelyieket, hogy minél többen osszák meg észrevételeiket – tette hozzá a polgármester.
 
Megszakítás