Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Lakossági tájékoztató a tram-trainről

Még idén ősszel elindulhat a tram-train, azaz a városi nagyvasúti villamos építése Hódmezővásárhelyen. Jövő hét szerdán fórumot tartanak a heteken belül megkezdődő beruházásról. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szakemberei és a kivitelező a városházán tájékoztatják majd a részletekről a lakosságot.

 

Tíz éves terv valósulhat meg azzal, hogy Hódmezővásárhely belvárosát egy modern közlekedési eszköz köti majd össze Szeged centrumával. A városi nagyvasúti villamos építésének részletekről jövő héten lakossági fórumon tájékoztatják a helyieknek.

 

– 2017. szeptember 13-án, 17 órakor nagy tisztelettel várunk minden hódmezővásárhelyi érdeklődőt a városháza dísztermébe, ahol a kivitelező szervez lakossági fórumot. Itt fogják bemutatni azt az ütemtervet, amely alapján az építkezés még az idén ősszel elindulhat – fogalmazott Hegedűs Zoltán alpolgármester.

 

Folytatódnak a korábban megkezdett tram-train beruházáshoz kapcsolódó közműkiváltások. A városban több mint 3 kilométeren sínpálya és megállók épülnek.

 

 

 

 

Megszakítás