Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Lázár János: a lakossági találkozók visszajelzések

Sokan vállalkozásokkal, európai uniós és földalapú támogatásokkal kapcsolatos ügyekben, személyes problémákkal és az állami hivatalokkal kapcsolatban keresték fel legutóbb Lázár János országgyűlési képviselőt a hódmezővásárhelyi városházán tartott fogadóóráján.

– Részben többek érdekében eljárok állami hivataloknál. Az Országos Bírósági Hivataltól a Nemzeti Földalapkezelőn keresztül, egyéb más hivatalon át igyekszem meggyorsítani azokat a döntéseket, ügyeket, amelyek fontosak az érintetteknek. A szociális és lakásügyekben pedig  polgármester úrral közösen orvosoljuk a problémákat – mondta Lázár János országgyűlési képviselő.

A miniszter elárulta: az ilyen jellegű lakossági találkozók visszajelzések, nem egyszer befolyással bírnak a kormányzati munkára, az irányvonalak meghatározására.

– Jó néhány alkalommal volt már arra példa, hogy az itt felmerült kérdések aztán következő szerdán a kormányülésen elhangzottak. Most is beszéltem olyanokkal, akik akár a devizahitelesek mentésével, akár a vízművek működésével, közműszolgáltatókkal kapcsolatban komoly tapasztalatot jelentenek. A munkámnak ez elengedhetetlenül fontos része, mert így az ember nem csak beszél az életről, hanem tapasztalja is. Nagy különbség van valamiről beszélni, és nagy különbség van benne élni és megoldani – tette hozzá.

Megszakítás