Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Lázár János: egy mindenkiért és mindenki egymásért

A választókerületében élők megbízható, szorgalmas, hitvallással és tudással rendelkező képviselője kíván lenni Lázár János. A politikus a most induló kormányzati ciklusban az „Egy mindenkiért és mindenki egymásért” jelmondat szerint kíván dolgozni, egy sokkal jobb országért, egy sokkal eredményesebb közösségért, és azért, hogy itt élők bizalma megerősödjön abban, jó döntést hoztak.

Az eredmény józanságra kötelezi a győztest – mondta csütörtökön a hódmezővásárhelyi központú választókerületben a Fidesz-KDNP jelöltjeként immár negyedik egyéni képviselői mandátumát elnyerő, és az alföldi várost tíz esztendőn át polgármesterként is irányító képviselő.

A tizennégy jelölt között a szavazatok 43,57 százalékát elnyerő politikus a hódmezővásárhelyi városháza zsúfolásig megtelt dísztermében rendezett mandátumátadó ünnepségén hangsúlyozta, a következő évek fontos feladatának tarja, hogy meggyőzze azokat, akik távol maradtak vagy nem rá adták a voksukat: „közös munkával a térség sorsát előre vihetjük”.

Lázár János szerint a sikeres politikához elkötelezettség kell. „A parlament nem cél, hanem eszköz, a hatalmat jóra kell használnunk mindannyiunknak, akik a választóktól bizalmat kaptunk” – fogalmazott a politikus, aki a közéleti munkát szakmának tartja, s bízik benne, „egyszer majd professzionális művelője lehet”.

A parlamenti képviselő kötelessége, hogy mindenkit képviseljen az ország házában, azokat is, akik rá adták a voksukat és azokat is, akik ellene szavaztak – fejtette ki a honatya.

Az április 6-án megkapott bizalom „sokkal nagyobb kötelesség számunkra, mint a 2010-es bizalom” – vélekedett a politikus, hangsúlyozva, őszintén hiszi, kemény munkával, összefogással ez a vidék és az ország jobbá, szerethetőbbé, lakhatóbbá tehető.

A politikus a most induló kormányzati ciklusban az „Egy mindenkiért és mindenki egymásért” jelmondat szerint kíván dolgozni, egy sokkal jobb országért, egy sokkal eredményesebb közösségért, és azért, hogy itt élők bizalma megerősödjön abban, jó döntést hoztak.

„Rám számíthatnak, én itthon maradok, innen nem messze, a szomszédban, ott megtalálnak” – mondta Lázár János.

(MTI)

Megszakítás