Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Lázár János fogadóórája Hódmezővásárhelyen

Lakásfelújításához, illetve ingatlanvásárláshoz is kértek segítséget Lázár János országgyűlési képviselőtől a legutóbbi hódmezővásárhelyi fogadóóráján.

Megélhetéssel és lakhatási ügyekkel is felkeresték Lázár János országgyűlési képviselőt a közelmúltban a hódmezővásárhelyi polgármesteri hivatalban tartott fogadóóráján.  

– Érdekesség, hogy a korábbi évek gyakorlatával ellentétben egyre többen próbálják felújítani a lakásukat. Ehhez megfelelő forrást keresnek, családtámogatási rendszert vagy éppen olyan hitelt, amely bank által biztosítható. Az is látszik, hogy növekszik a lakásvásárlások száma. A 2008-as válság után az otthonteremtés megállt, nem volt hitel és pénzügyi mozgástér, de most ez láthatóan újra beindul – fogalmazott Lázár János. Hozzátette: Almási István polgármesterrel közösen próbálnak segíteni.

Lényegében egész Csongrád megyéből érkeztek a térség országgyűlési képviselőjéhez, többek között a vakok és gyengénlátók megyei szervezetének képviselői. Több mint húszan fordultak meg a fogadóórán, többségük azonnali segítséget kapott nehézségeire.

Megszakítás