Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Magabiztos győzelmet aratott a HLKC a megyei bajnokságon

Bajnokavatásra készült az utolsó fordulóban a HLKC női kézilabdacsapata a megyei bajnokságban, hiszen már korábban behozhatatlan előnyre tett szert az üldözőkkel szemben. A lelkes bordányiakkal szemben végül magabiztos, 28-22-es győzelmet arattak.

Minden adott volt egy igazi gálamérkőzéshez a Hódtói Sportcsarnokban: ideális helyszín, szép számú közönség, jó hangulat. A tabellán utolsó helyezett Bordány csapatát fogadták a vásárhelyiek, akiket a meccs előtt a bajnoki arany alkalmából a klub 2002-es, 2003-as és 2004-es születésű szivacskézilabdásai köszöntöttek.

A látványos és szép játék ezúttal elmaradt, inkább a küzdelem dominált a mérkőzésen. Valami mindig közbeszólt és megakadályozta a folyamatos, lendületes játékot, így aztán maradt a kicsit kapkodó, hibákkal tarkított meccs, néha-néha felvillantva szép megoldásokat is. A vásárhelyi csapatot dicséret illeti, hogy megalkuvás nélkül küzdöttek, így a lelkes bordányiakat fokozatosan leszakítva végül magabiztos, 28-22-es győzelmet arattak. A HLKC-ból Hegyi 7 góljával volt a legeredményesebb, őt az ötgólos Tószegi követte.

A Hódmezővásárhelyi LKC csapata száz százalékos tavaszi teljesítménnyel tehát első helyen végzett a Csongrád megyei női kézilabda-bajnokságban, és jogot szerzett az NB II Délkeleti csoportjában való indulásra a 2012/2013-as szezonban.

Megszakítás