Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Magunk is tehetünk, hogy szépüljön Vásárhely

szepul

A rendszeres, bőséges esőzés nem csupán a szúnyogok számát növelte meg rég nem látott mértékben, de a növények is turbó fokozatba kapcsoltak. Vásárhelyen önkormányzati berkekben mindent megtesznek azért, hogy megfelelő karban legyenek a közterületek, egyelőre úgy tűnik, a fűnyírással szemben – bár van, aki szerint ennek inkább örülni kellene – a természet áll nyerésre. Ugyanakkor egy örömteli jelenség, a közösségért önkéntesen a szabadidejüket áldozó polgárok munkája mellett nem mehetünk el szó nélkül.

 

Önkéntesek nyírták le hétvégén a Damjanich utcai játszótéren és a régi focipályán a füvet. Ezt később össze is gereblyézték, a HMSZ dolgozói pedig elszállították. Volt, aki ásványvízzel járult hozzá a hőségben végzett munkához. Levágták, majd összeszedték a füvet a Fórum ABC előtti játszótéren. Az Újvilág Alapítvány önkéntesei füvet nyírtak a Bibó utcai játszótéren.

 

Nagyon köszönjük minden jóérzésű vásárhelyi polgár nevében a közösségért végzett példaértékű munkát. Bízunk benne, hogy lesznek követőik.

Megszakítás