Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megnyílt a strand konditerme

Megnyitotta kapuit a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdő konditerme. Eddig sportolók használhatták, januártól azonban bárki. A hatékony erősítésben szakember is segít.

 

Modern erősítőgépekkel felszerelt konditermet alakítottak ki a hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda és Török Sándor Strandfürdőben. Eddig az élsportolók felkészítését segítette, nemrégiben többek között Gyurta Dániel olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok, valamint Kapás Boglárka olimpiai bronzérmes, ötszörös Európa-bajnok úszók is itt edzettek. Januártól azonban bárki használhatja a konditermet.

Vásárhely valamennyi sportegyesületének tagjai is kondizhatnak a közel 400 négyzetméteres teremben, vagyis az úszók, vízilabdázók mellett, akár a futballisták, kézilabdások, kosárlabdázók is használják az erősítőgépeket. Fontos, hogy a sportolni vágyók ne céltalanul mozogjanak, hanem tudatosan kialakított, személyre szabott program alapján edzenek, ebben pedig szakember segít – mondta Fekete Ferenc sporttanácsnok, önkormányzati képviselő.

A strandfürdő konditerme hétköznaponként reggel 6 órától este 9 óráig, hétvégén reggel 8 órától este 8 tart nyitva.

Megszakítás