Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megnyitotta hódmezővásárhelyi állampapír forgalmazási pontját a Magyar Államkincstár

A Magyar Államkincstár bővíti állampapír forgalmazói hálózatát: május 3-ától Hódmezővásárhelyen, a Városháza épületében találkozhatnak az ügyfelek új állampapír forgalmazási ponttal. A kirendeltségen értékpapír-, Start- és Tartós Befektetési számlanyitással- és kezeléssel, általános meghatalmazások kiállításával, továbbá kényelmi szolgáltatások – WebKincstár és TeleKincstár – nyújtásának lehetőségével áll a Kincstár leendő és meglévő ügyfelei rendelkezésére.

A Magyar Államkincstár – első ütemben – értékpapír számlanyitási- és kezelési szolgáltatással (értékpapír-, Start- és Tartós Befektetési Számla nyitása, WebKincstár és TeleKincstár szerződések megkötésének lehetőségével) várja leendő és meglévő ügyfeleit új értékesítési kirendeltségein. Második ütemben – május végétől – bankkártyás fizetéssel is lehetővé válik a forintban és euróban kibocsátott állampapírok vásárlása. Fontos kiemelni, hogy kiegészítő, WebKincstár és TeleKincstár, szerződések megkötését követően az állampapír befektetéseket kényelmesen interneten, vagy telefonon keresztül, akár otthonról is lehet intézni, továbbá az értékpapírszámlát érintő jóváírási tranzakciókról díjmentes SMS szolgáltatás igénybevételével is értesülhetnek az ügyfelek.

Hódmezővásárhelyen, a Polgármesteri Hivatal I. emelet 13. irodájában található állampapír értékesítési ponton hétfőn, kedden, és csütörtökön 8-16, míg szerdán és pénteken 8-12 óráig várjuk a Tisztelt Ügyfeleinket. A Kincstár munkatársai a 06-30-733-81-03 és a 06-62-530-174-es telefonszámokon állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Részletesebb tájékoztatásért kérjük, keresse fel irodánkat, vagy látogasson el honlapunkra a  http://www.allamkincstar.gov.hu/www.allamkincstar.gov.hu címre.

Megszakítás