Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megtelt a terem Arany-Tóth Katalin könyvbemutatóján

Arany-Tóth Katalin Álom és Tenger című vers – és prózakötetét mutatták be a Városi Könyvtárban a 81. Ünnepi Könyvhét alkalmából. Sokan voltak kíváncsiak a sors ihlette művekre.

Arany-Tóth Katalin Álom és Tenger című -az ünnepi alkalomra elkészült- harmadik kötetét ismerhették meg az érdeklődők a Városi Könyvtárban. Az írónő megtisztelőnek érezte, hogy megtelt az olvasóterem olyan emberekkel, akik fogékonyak a lélekhez szóló alkotásokra.
– A küzdelmes hétköznapokban nehéz talpon maradni. Megélt napjaink gondjait és szépségeit egyaránt versekbe öntöttem – nyilatkozta az írónő.
A vásárhelyi születésű művész családja is részt vett a kötet bemutatóestjén.
Arany-Tóth Katalin a kezdetekről mesélve elmondta: mindig is közel állt a szépirodalmi művekhez.
– 16 évvel ezelőtt egy nehéz időszakot éltem meg. Keresnem kellett egy kiutat, egy kapaszkodót, ami átsegített a kilátástalan helyzeten. Így kerültem kapcsolatba a versekkel. Napjainkra az én életem is rendeződött, persze mindenütt akadnak megoldásra váró problémák, de az írás akkor is örökre megmarad nekem – mesélte Arany-Tóth Katalin.
A költőnő úgy érzi, sokakat megérintett már műveivel, tehetségét pedig adománynak tekinti. Minden alkotásban próbál megfelelni olvasóinak, hiszen nem csak a saját, hanem az érdeklődő közönség élete is visszaköszön egy–egy verssorban.

Megszakítás