Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megújulnak Vásárhely útjai

rarosi

Célegyenesbe került a Rárósi út hosszú évek óta várt felújítása, várhatóan október 31-re el is készül. A pénz rendelkezésre áll, reméljük, nem merül fel semmilyen váratlan akadály, szándékos késleltetés.

A Rárósi út helyrehozatalát már több városvezetés ígérte az elmúlt években. Az önkormányzat most kiírta a közbeszerzést és várja a munkára jelentkező vállalkozókat. A Járható Vásárhely Program részeként, több száz millió forint értékű beruházással felújítják a Rárósi út bel- és külterületi szakaszát, a Ferenc, a Károlyi és a Róka utcát. Bízunk abban, hogy szükség esetén a közgyűlés megszavazza a források átcsoportosítását. A kimaradó utcák aszfaltozása, mint más vásárhelyi utcák felületének megújítása 2020-ra marad.

Ezzel párhuzamosan az elmúlt hetekben megújult a Hódtó utca jelentős szakasza. Ezekben a napokban zajlik a Ferenc, Észak, Ábrai K., Juhász M. és a Klauzál utcák kátyúzása.

Az aszfaltozási munkák kezdetéig a Rárósi úton helyi lakosok közreműködésével a legnagyobb kátyúkat mart aszfalttal tölti fel a földutak karbantartását is végző vállalkozó, Czövek Ferenc.


Megszakítás