Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megújult a Malom utcai ovi mosdója

Átadták a hódmezővásárhelyi Malom utcai óvoda felújított mosdóját. A beruházás a Villeroy&Boch Magyarország Kft. jótékony felajánlása. A cég egyébként idén az intézmény egy másik, jóval nagyobb vizesblokkját is rendbe teszi majd.

Megújult, modern fürdőszobában tisztálkodnak a Malom utcai óvodába járó gyermekek, Hódmezővásárhelyen. Fél évszázaddal ezelőtt alapították a Villeroy&Boch Magyarország Kft. egykori jogelődjét, az Alföldi Porcelángyárat. A cég a kerek évforduló kapcsán vállalta a tarjáni városrész óvodájának vizesblokk felújítását. A beruházás érinti az ovi egy másik, 30 négyzetméteres mosdóját is.

– A felújítás két ütemben zajlik, az idén készül el a nagyobb mosdó – jegyezte meg Hideg Gábor, a Villeroy&Boch Magyarország Kft.  ügyvezető igazgatója.

Almási István polgármester elmondta: a cég vezetői már többször tanúbizonyságot tettek szociális érzékenységükről, többek között támogatják a kárpátaljai, többségében magyarok lakta Mezőváriban az új óvoda építését.

– Köszönöm igazgató úrnak és a partnereiknek a felajánlást. Bízom benne, hogy a gyerekek élvezettel használják az ízlésvilágukat tükröző új mosdót – fogalmazott Almási István.

A jótékony akcióban a konszern munkáját további 12 partner segítette, így például a vásárhelyi Keramitalia Kft. a burkolatokat biztosította a felújításhoz.

Megszakítás