Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megyeri Máté 2012 első babája

Január másodikán született meg az idei év első kisbabája Hódmezővásárhelyen: Megyeri Máté az esti órákban jött világra. Az újszülöttet a város nevében dr. Kószó Péter alpolgármester köszöntette az Erzsébet Kórházban.

Könnyen és mindenféle komplikáció nélkül, egészségesen jött a világra Hódmezővásárhely első kisbabája, akinek több mint 3600 gramm a súlya.

– Másodikán este született hat órakor. Nagyon gyors szülés volt, a kórházba érkezés után három órával meg is született. Nagyon nyugodt, a hangját se lehet hallani, csak alszik és eszik. Megyeri Máténak hívják és a világ legszebb babája – mondta édesanyja, Megyeriné Varjú Gabriella.

A szülőknek Máté a második gyermeke, akit dr. Kószó Péter alpolgármester is köszöntött és átadta a családnak a város 50 ezer forintos támogatását.

– Évek óta hagyomány, hogy az év első babáját az önkormányzat is köszönti. Ez együtt jár egy kis anyagi támogatással és az édesanyának, valamint a babának egy hatalmas csokor virágot küldött Lázár János polgármester. Szakmai szemmel is megnéztem Mátét és elmondhatom, teljesen egészséges – mondta dr. Kószó Péter alpolgármester.

Megszakítás