Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Megnyílt a mezőgazdasági kiállítás

meghivo


Haszonállat bírálatokkal, bemutatókkal, vásárral várja mától szombatig látogatók ezreit a Hód-Mezőgazda Zrt. a XXVI. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár. 

 

lol

 

Az ünnepélyes megnyitón a cég vezérigazgatója, Antal Gábor kihangsúlyozta, hogy a vásárhelyi szakkiállítás ettől az évtől az OMÉK társrendezvényévé vált.

 

lol

 

 

lollol


Márki-Zay Péter polgármester köszöntőjében elmondta: a kiállítás mára már nem csupán színvonalas szakmai találkozó, de turisztikai látványosság is lett, amelyen több ország képviselője van jelen. – Odaadást, szorgalmat igényel az állattartás, egyre kevesebb ember vállalja az elkötelezettséget – tette hozzá. A látogatókat Ondré Péter, az AgrárMarketing Centrum ügyvezetője, Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vezetője és Farkas Sándor parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes is köszöntötte. Szerepelt a protokoll listán, de nem volt jelent a nyitóünnepségen sem Nagy István agrárminiszter, sem Lázár János.

 

Vásárhely polgármestere és Pat Kelly, Írország budapesti nagykövete a hivatalos ceremónia után váltott pár szót. Örömüket fejezték ki amiatt, hogy ír cég is állít ki az alföldi városban, valamint érdeklődő szakemberek is szép számmal érkeztek a szigetországból.

Megszakítás