Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Mindig kapnak meghívót a képviselők

FeketeF

„Minden elismerésem Fekete úrnak a párbeszédért, remélem sok hasonló nyílt és őszinte fórumon beszélhetjük meg a város szabad fejlődését.” – így köszönte meg Fekete Ferenc önkormányzati képviselőnek Márki-Zay Péter polgármester, hogy elfogadta a meghívást és ott volt a szerdai béketelepi fórumon.

„Soha nem voltunk meghívva! Kedves Gabriella, ez is Márki hazugság cunamijának a része!” – írja nyilvános Facebook posztban Kószó Péter képviselő egy hozzászólásra, melyben azt kifogásolja valaki: 2018 februárja óta miért nem vettek részt a polgármester által összehívott lakossági fórumokon. Azt feltétlenül hozzá kell tenni, hogy frakciótársa, Benkő Zsolt részt vett ilyen eseményen.

A helyzetet mindenképpen tisztázni szeretnénk.

A kabinetiroda részéről minden alkalommal küldünk eletronikus meghívót a képviselőknek a hivatalos városi levelezési címükre. Mellékelünk ezek közül néhány képernyőképet. Aki jelezte felénk, hogy inkább másik címre szeretné a leveleket kapni, abban az esetben nem a hodmezovasarhely.hu végűre, hanem másik elérhetőségre írunk.

 

meghivo


 

 

meghivo


 

 

meghivo

Megszakítás