Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Nagy sikert aratott Bársony Bálint, Náray Erika, Kökény Attila és a Juhász Attila Jazz Quartett a j

Fergeteges sikert aratott Bársony Bálint, Náray Erika, Kökény Attila és a Juhász Attila Jazz Quartett a Tiszta Szívvel Egyesület jótékonysági koncertjén, melyet a Fekete Sas Dísztermében rendeztek. A szervezet a bevételből újabb játszóteret hoz majd létre a városban, valamint fejlesztő játékokat vásárolnak az óvodák számára.

Hatalmas sikert aratott a Tiszta Szívvel Egyesület jótékonysági koncertje, mellyel ismét egy nemes ügy mellé álltak a szervezők. Valamennyi óvoda számára biztosítani kívánják a fejlesztő játékokat, de létre szeretnének hozni egy újabb játszóteret is. Az esten Bársony Bálint, Náray Erika, Kökény Attila léptek színpadra, akiket a Juhász Attila Jazz Quartett kísért.

Kökény Attila másodszor járt Vásárhelyen, ezúttal saját lemezéről is hozott dalokat, amelyeket jazz-feldolgozásban hallhatott a közönség.

– Azok a dalok is elhangzanak, amelyek a lemezemen vannak, csak más feldolgozásban. Ez egy másféle zenekar, egy kicsit jazzesebb, de standard dalokat is játszunk – mondta Kökény Attila.

A koncert sikere rácáfolt arra, hogy a jazz nem tartozik a populáris zenei stílusok közé.

– Ez egy jazzkoncert volt, picit megfűszerezve funkyval, soullal és slágerekkel. Én úgy gondolom, hogy nem kell félni ettől a műfajtól, mert nem hiszem, hogy mindenki jazzrajongó volt itt, mégis nagyon élvezték az emberek a koncertet – mondta Náray Erika.

Bársony Bálint az est jótékonysági célja mellett tett hitet, melynek kapcsán az összefogás erejét hangsúlyozta.

– Magyarországon egység és összefogás kell ahhoz, hogy mindenki boldog legyen végre – mondta Bársony Bálint.

A Juhász Attila Jazz Quartett formáció és Bársony Bálint zenei misszióra készülnek, melynek során zeneiskolákba, kórusokhoz látogatnának el, valamint internetes kurzusokat tartanának a zenét oktató intézmények részére, annak érdekében, hogy egy újabb összefogással a zene gyógyító erejét használva tegyék boldogabbá a felnövekvő generációt.

Megszakítás