Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Nagy trófeával búcsúzott az alapszakasztól a Kosársuli

Idei legjobb játékával, huszonkét pontos győzelemmel búcsúzott az alapszakasztól az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli csapata. A kék-sárgáknak a felsőházi rájátszásba magabiztosan bejutó MTK Törökbálint csapatát sikerült két vállra fektetniük.

A felsőházi rájátszásba magabiztosan bejutó MTK Törökbálint csapatát fogadta a hétvégén az Enternet Vásárhelyi Kosársuli. Avendégek kezdték jobban a találkozót, azonban a házigazdáknak sikerült közelebb lopózni, sőt Kukla büntetőivel már egál volt. 16-23-nál kezdődött a második periódus. A Vásárhelynek semmi sem sikerült, csak ziccerekből találtak be, az MTK pedig úgy tűnt, hogy nagyon könnyen szerzi pontjait. A negyed második felére aztán megrázta magát a kék-sárga egyesület, így 38-37-el vonultak félidőre a csapatok.

A harmadik negyedben állandósulni látszott a három pontos hazai előny. Sőt tovább pörögtek a kék-sárgák, három perccel a játékrész vége előtt már 7 pont is volt a két gárda között. Az utolsó játékrészre megnyugtató, 60-45-ös vásárhelyi előnnyel vonultak a csapatok.

A negyedik negyedben huszonhárom pontra nőtt a különbség. Ezután már a fiatal vásárhelyiek, Grezsa és Rácz is pályára kerültek. A végére már nem változott semmi, az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli egy igen nagy trófeát szerezve búcsúzott az NBI/B csoportos kosárlabda bajnokság alapszakaszától. EnterNet Vásárhelyi Kosársuli – MTK Törökbálint 81-59.

Megszakítás