Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Novemberben is változatos programok a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban

Novemberben is színes programokkal várja a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ az érdeklődőket. A hétvégén Érdi Tamás zongoraművész ad koncertet, majd bemutatják az Én és a kisöcsém bohózatot, valamint Halász Judit és a Budapesti Vonósok is eljönnek Vásárhelyre. A jegyvásárlást mostantól elektronikus felület teszi könnyebbé.

A hagyományos jegyértékesítés után a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ novemberi műsoraira a belépőket már a Ticket portál rendszerén keresztül lehet beszerezni. Ez az újítás nemcsak az intézmény számára teszi sokkal átláthatóbbá a jegyeladást, de az elektronikus felület az érdeklődők számára is megkönnyíti és meggyorsítja a vásárlást. A művelődési központnak így sikerült a korábbinál sokkal hatékonyabb módszerre váltania.

– Egy olyan könnyen kezelhető, költséghatékony megoldást szerettünk volna találni, amelynek aztán vannak továbblépési és fejlesztési lehetőségei. Így a megújuló honlapunkban majd tudunk egy úgynevezett home-ticket webshopot is üzemeltetni, amelybe saját jegyértékesítő ablakot is be tudunk építeni. Ennek köszönhetően otthon ülve is lehet majd jegyet vásárolni – mondta Gajdán Bálint, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ igazgatója.

A megújult művelődési központ első havi látogatottsága jó eredményt mutatott. A könnyűzenei programok között voltak teljesen teltházzal működők, és kiderült, a komolyzene iránt érdeklődőknek is jelentős bázisuk van Vásárhelyen. Az intézmény novemberi műsorát is úgy állította össze, hogy a műfaji sokszínűség és az igényesség továbbra is tetten érhető legyen.

– Folytatódnak a bérletes előadásainak. Az Egyedül bérlethez kapcsolódóan Érdi Tamás ad koncertet szombat este. Ő egy vak zongoraművész, aki nagyon tehetséges. A gyerek bérletünk kapcsán november 17-én Halász Judit is koncertezik, aki apás lemezéről énekel majd dalokat. A Bessenyei bérlet pedig az Én és a Kisöcsém előadásával folytatódik, melyet a Miskolci Nemzeti Színház hoz majd el november 9-én Vásárhelyre. A komolyzenei bérletünk következő részeként a hónap végén, azaz november 30-án a Budapesti Vonósok Európai Utazás elnevezésű hangversenye is felcsendül – tette hozzá Gajdán Bálint.

A bérletes előadások mellett egyéb produkciók is színesítik még a művelődési központ novemberi műsorát. Többek között bemutatkozik majd az 50 éves Liszt Ferenc Kamarazenekar, a Magashegyi Underground Szimfonix Remix pedig a fiatalok számára ígérkezik igazi zenei csemegének.

Megszakítás