Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Nyilvános a polgármester vagyonnyilatkozata

Jóval a január végi határidő előtt, a mai napon dr. Lázár János leadta vagyonnyilatkozatát a Polgármesteri Hivatalban, amit az előző évekhez hasonlóan a www.hodmezovasarhely.hu-n keresztül bárki megismerhet.

Jóval a január 31-én esedékes jogszabályi határidőt megelőzően, a mai napon leadta dr. Lázár János polgármester vagyonnyilatkozatát a városházán. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata az előző évekhez hasonlóan teljes hozzáférést biztosít az önkormányzati képviselők, az alpolgármesterek, illetve a polgármester vagyonnyilatkozatához: a város hivatalos honlapján, a www.hodmezovasarhely.hu-n bárki megtekintheti az aktuális évre, illetve az előző évekre vonatkozó nyilatkozatokat.

A dokumentumok a vonatkozó jogszabályok szerint nyilvánosak, ám kevés város biztosít hasonló betekintést a képviselők és a város vezetőinek vagyoni helyzetébe. Dr. Lázár János 2009. évre vonatkozó vagyonnyilatkozatát megtekintheti a főoldal, „Közigazgatás” menüpontjának, a „Képviselőtestületek, vagyonnyilatkozatok” menüpontra kattintva.

Megszakítás