Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Összefogás Hódmezővásárhely hangjáért

Nem létezhet koncertterem, komolyzenét bemutató színpad az egyik legfontosabb hangszer, a zongora nélkül. A zongora adja meg azt az alaphangot, amelyre a zenekar játéka, vagy az előadás élménye felépül, ezért a zongora hangja kicsit az intézmény hangja is. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ hangja pedig a mi hangunk, tegyük méltóvá Hódmezővásárhelyhez, méltóvá a vásárhelyiekhez! Támogassa Ön is, hogy egy komoly koncertzongora tegye különlegessé előadásainkat és vonzza városunkba a legnagyobb művészeket.

2012. szeptember 1-jén megnyitotta kapuit a Tornyai János Kulturális Városnegyed. Városunk, Hódmezővásárhely megszépült belvárosában egy olyan regionális kulturális központ jött létre, amelyre méltán lehetünk büszkék.

A jelentős fejlesztések eredményeként minden külső körülmény adott ahhoz, hogy országos szinten elismert kulturális várossá váljon Hódmezővásárhely. A Tornyai János Múzeum, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ és az Alföldi Galéria felújítása a város központjának rehabilitációján keresztül a település fejlődésében, gazdasági és kulturális megújulásában is meghatározó szerepet tölt be.

Az alapjaitól felújított Bessenyei Ferenc Művelődési Központot a kor legmodernebb színház és hangtechnikai berendezéseivel szereltük fel, az intézményt azonban csak mi, vásárhelyiek tölthetjük meg élettel!

Nem létezhet koncertterem, komolyzenét bemutató színpad az egyik legfontosabb hangszer, a zongora nélkül. A zongora adja meg azt az alaphangot, amelyre a zenekar játéka, vagy az előadás élménye felépül, ezért a zongora hangja kicsit az intézmény hangja is. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ hangja pedig a mi hangunk, tegyük méltóvá Hódmezővásárhelyhez, méltóvá a vásárhelyiekhez!

Ahhoz, hogy Hódmezővásárhelyen országosan elismert, illetve világhírű művészek lépjenek színpadra, és városunk nemzetközi hangversenyeknek adhasson otthont, elengedhetetlen egy minden zenei igénynek megfelelő zongora vásárlása, hiszen minden sikeres koncert titka a művész tehetsége mellett a jó hangszer megléte.

Kérem, segítsen Ön is, hogy a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ hangja méltó legyen városunkhoz, támogassa Ön is, hogy egy komoly koncertzongora tegye különlegessé előadásainkat és vonzza városunkba a legnagyobb művészeket.

Megtisztelő felajánlását a következő bankszámlaszámon várjuk:

Hódmezővásárhely Városáért Alapítvány: OTP Bank 11735067 – 20047672

Közleményben kérjük feltüntetni: zongora

Egy város, egy közösség ereje az összefogásban és az összetartásban rejlik. Korábban már bizonyítottuk, hogy képesek vagyunk közösen tenni városunkért, és együtt megvalósítjuk elképzeléseinket. Hiszem, hogy együtt ismét sikert arathatunk, ismét büszkék lehetünk közös eredményeinkre és arra, hogy ennek mindannyian részesei lehetünk!

 

Almási István

polgármester

Megszakítás