Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Óvodai beiratkozások 2021/2022-es tanévre

 

A 2021/22-es nevelési évre szóló óvodai beiratkozások a Hmvhely M. J. V. Önkormányzat Hódmezővásárhelyi Egyesített Óvodában az alábbiak szerint történnek:

A járványügyi előírások betartása, a beiratkozók egészségének védelme érdekében a beiratkozás a tavalyi évhez hasonlóan elsősorban elektronikus úton Szándéknyilatkozat beadásával valósul meg. Amennyiben az elektronikus benyújtás akadályba ütközik személyes beiratkozásra 2021. április. 26.-án és 27.-én 8.00-18.00 óráig lesz lehetőség előzetes időpont egyeztetést követően (a Szándéknyilatkozaton található telefonszámokon).

 

A Szándéknyilatkozatok beadásának végső határideje: 2021. április 27. Az előírásoknak megfelelően ebben a helyzetben elegendő, ha a szülő eljuttatja a kitöltött, aláírt Szándéknyilatkozatot a nyilatkozaton tagintézményenként megadott e-mail vagy postacímekre.

A beiratkozáshoz szükséges iratokat (pl: gyermek születési anyakönyvi kivonata, TAJ kártyája, lakcímkártyája, a szülő személyi azonosítója, lakcímkártyája) csak a kisgyermek első óvodában töltött napjára kell majd bevinni az óvodába.

 

Kötelező beíratni azokat a gyermekeket, akik 2021. augusztus 31-ig betöltik a 3. életévüket.

A fiatalabb (a 3. életévét 2021. szeptember 1. – 2022. február 28. között betöltő) óvodaérett gyermekeknek is benyújtható a kitöltött és aláírt Szándéknyilatkozat. Esetükben is és a kiválasztott óvoda körzetén kívüli jelentkezők esetében is az óvodai felvétel a szabad kapacitás függvényében alakul.

 

A veszélyhelyzet miatt sajnos idén sem lesz lehetőségünk az Ovicsalogató Nyílt Napokat megtartani óvodáinkban.

Szándéknyilatkozat itt letölthető.

Megszakítás