Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Pályázat önerős járdaépítésre

A város pályázati lehetőséget hirdet önerős járdafelújításra, amely során az ingatlantulajdonosoknak biztosítjuk az ingatlan előtti járda kiépítéséhez, vagy felújításához szükséges építési anyagot, valamint vállaljuk a kivitelezési munka ellenőrzését, hogy mindenhol biztonságos és időtálló gyalogutak készülhessenek.

Tisztelt Hódmezővásárhelyi Polgárok!

Köszönjük, hogy több mint négyezren elmondták véleményüket az előző hetekben zajló felmérés során, és javaslataikkal, ötleteikkel segítséget nyújtottak Hódmezővásárhely közlekedési rendszerének fejlesztéséhez.

A közös gondolkodás, az összefogás azonban nemcsak a fejlesztési tervek kialakítása, de azok megvalósítása során is eredményre vezet. Bizonyítja ezt, hogy az elmúlt években együttes erővel közel 14 ezer négyzetméter járdát újítottunk fel, ami több mint 12 kilométer járdaszakaszt jelent.

Az idei évben ismét összefogásra hívjuk az ingatlantulajdonosokat:

a város pályázati lehetőséget hirdet önerős járdafelújításra,

amely során az ingatlantulajdonosoknak biztosítjuk az ingatlan előtti járda kiépítéséhez, vagy felújításához szükséges építési anyagot, valamint vállaljuk a kivitelezési munka ellenőrzését, hogy mindenhol biztonságos és időtálló gyalogutak készülhessenek. Önöknek a város által biztosított építési anyagból az ingatlanjuk előtti járda felújításáról kell gondoskodniuk.

A pályázatok beadásának a határideje: 2012. szeptember 3.

A kivitelezés határideje 2012. november 19.

Pályázati adatlapot a Polgármesteri Hivatal portáján, a földszint 20. irodában lehet igényelni, de letölthető a város hivatalos honlapjáról, a www.hodmezovasarhely.hu címről, az infobox menüpontból is, az alábbi linkre kattintva. https://hodmezovasarhely.hu/oldalak/palyazat-oneros-jardafelujitasra-7680Önerős járdaépítés

Érdeklődni a Polgármesteri Hivatal 06/62 530 142-es telefonszámán tudnak.

Újítsuk meg együtt Hódmezővásárhely közlekedési rendszerét!

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Megszakítás