Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Pályázati felhívás üres műteremlakásokra

A Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. a bérlőkijelölési jogával érintett üresen álló műteremlakások határozott időre szóló bérlésére nyilvános pályázatot ír ki. A műteremlakások bérlésére pályázhat minden olyan alkotóművész, aki már igazolhatóan önálló művészi tevékenységet tud felmutatni és csatlakozott a Magyar Mecénás Programhoz.

A 43/2012. (XI. 29.) EMMI rendelettel módosított a műteremlakások bérletére vonatkozó egyes szabályokról szóló 15/1995. (XII. 29.) MKM rendelet alapján a műteremlakások bérlőjét a Magyar Alkotóművészeti Közhasznú Nonprofit Kft. (MANK) jelöli ki nyilvános pályázat alapján. 

A MANK a beérkezett pályázatokat a mellette működő Alkotóművészeti Műteremlakás Bizottság javaslatának figyelembevételével bírálja el. A Bizottság működési rendjét és a pályázati eljárás menetét az Alkotóművészeti Műteremlakás Bizottság Működési Szabályzata határozza meg.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata területén a

  • Hódmezővásárhely, Kohán György utca 4. és a
  • Hódmezővásárhely, Gosztonyi József utca 14. szám alatti lakások az érintettek,

 

A pályázati felhívás az alábbi linken érhető el:

http://www.alkotomuveszet.hu/index.php/muteremlakasok/palyazatokhttp://www.alkotomuveszet.hu/index.php/muteremlakasok/palyazatok

Megszakítás