Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Pályázatot hirdet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ pályázatot hirdet közművelődési és kulturális intézmények, civil szervezetek és alkotó közösségek számára. A június 15-ig benyújtható pályázatok nyertesei egész napos bemutatkozási lehetőséget kapnak a nyár végén átadásra kerülő Agóra intézményben.

Pályázatot hirdet a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ. A kiírás az Agóra Tanácsot alkotó kistérségek és települési önkormányzatok, illetve azok intézményei és civil szervezetei számára szól, kiemelkedő értékekkel bíró kulturális eseményekre. A programtervek elbírálásánál figyelembe veszik a rendezvény kulturális jelentőségét, az összművészetiséget, az újszerű, innovatív megközelítést a tartalom, a megvalósítás módszereinek terén, valamint azt, hogy az adott
program a társadalom minél szélesebb rétegét elérje, és megszólítsa a hátrányos helyzetűeket is.

Nevezési díj nincs, a pályázatok beadási határideje 2012. június 15. A nyertesek egész napos bemutatkozási lehetőséget kapnak a nyár végén átadásra kerülő Agóra intézményben.További információk a felhívással kapcsolatban a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ honlapján találhatók.

Megszakítás