Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Pénteken éjszakai fürdőzés lesz a strandon

Rekord számú látogató vette igénybe a legutóbbi hétvégén a vásárhelyi strand szolgáltatásait. A nagy kánikulában azonban a hétköznapok során is sokan keresnek enyhülést a medencékben. Péntekre újra éjszakai fürdőzést hirdet a létesítmény.

A nagy forróságban teltházzal működik a vásárhelyi strand. Ebben az időszakban nagyobb kapacitással vigyáznak a strandolókra, az úszómesterek munkáját külön diákok is segítetik. Az idei szezonban eddig nem is történt komoly baleset.

– A csúcs vasárnap volt, amikor egyszerre jelen lévő vendégek száma meghaladta az 1500-at, viszont az egész nap folyamán a fürdőzők száma a kétezret is elérte. De a kánikulai hétköznapok is jók voltak, bizony volt olyan nap, amikor több mint ezren érkeztek. Általánosságban 700-850 főig is elment a létszám, ami a hétköznapok tekintetében nagyon szép eredménynek számít – mondta Antalóczy Péter,a Hód-Fürdő Kft. ügyvezetője.

Akik nemcsak a napsütésben szeretnék élvezni a hideg víz áldásos hatását, azok a strandos napjukat a hét végén meg is tudják hosszabbítani, ugyanis ebben a szezonban immár másodjára újra lehetőség nyílik éjszakai fürdőzésre.

– Most pénteken megint lesz disco zenével egybekötött éjszakai fürdőzés, így szeretettel várjuk az érdeklődőket. Az éjszakai fürdőzés este 9 órától kezdődik és egészen hajnal egyig tart, de a jó hangulatról már este 7 órától jó zenével gondoskodnak – tette hozzá az ügyvezető.

Megszakítás