Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Pótfelvételi nyílt nap a BKF Hódmezővásárhelyi Campusán

Az augusztus 12-éig tartó pótfelvételi időszakban a jelentkezőknek lehetőségük van a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola életébe betekinteni a pótfelvételi nyílt napon. A hódmezővásárhelyi Regionális Tudásközpont képzéseiről augusztus 5-én a diákok minden lényeges információt megtudhatnak, lehetőségük van közvetlen beszélgetésekre az oktatókkal, szakvezetőkkel, diákokkal.

A BKF nyílt napjain mindig tud valami pluszt nyújtani az érdeklődőknek, így lesz ez most is Hódmezővásárhelyen: lehetőségük lesz megtapasztalni a BKF egyedülálló tréningrendszerét, amely a munkáltatók által elvárt legfontosabb képességeket segít fejleszteni a hallgatóknak, a kommunikációs készségeket és a kreatív gondolkodást. A kiscsoportos „Találd meg a helyed” című játékos mintatréningre ajánlott mielőbb regisztrálni, mert a helyek száma korlátozott.

A nyílt napon a Főiskolát Petrik Anna, a Regionális Tudásközpont vezetője mutatja be. Bemutatkozik a két választható alapszak, a Kereskedelem és marketing, és a Turizmus-vendéglátás, valamint mindent megtudhatnak a jelenlévők az új felsőoktatási szakképzésekről is. A felvételi eljárás iránt érdeklődőknek a Felvételi Infóponton a BKF kollégái minden kérdésére válaszolnak, illetve segítenek abban is, hogyan tanulhatnak azok diplomát adó képzésben tovább, akik nem érték el a 240 pontot a normál felvételi eljárásban.

Szeretettel várnak mindenkit augusztus 5-én, 10 órakor, a BKF Regionális Tudásközpontjában (Hódmezővásárhely, Városház utca 1.)

Regisztráció, és a nyílt nap részletes programja ezen a linken érhető el: http://bkf.hu/nyiltnap/hodmezovasarhelyi-kepzesek/http://bkf.hu/nyiltnap/hodmezovasarhelyi-kepzesek/

 

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskoláról

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Magyarország legnagyobb magánkézben lévő főiskolája. Az intézményben 2 karon, 4 fő képzési területen (kommunikáció, üzlet, turizmus, művészet) folyik képzés, alap- és mesterfokon, illetve másoddiplomás szinten. A főiskolának jelenleg közel 7000 hallgatója van, akik 2011-től már nemcsak a fővárosban, hanem Hódmezővásárhelyen, a BKF Regionális Tudásközpontjában is részt vehetnek az oktatásban. A BKF jelenleg több mint 60 külföldi intézménnyel tart fent partneri kapcsolatot 27 országban, többek között Angliával, az Egyesült Államokkal, illetve Kínával is, képességfejlesztő tréningrendszere egyedülálló itthon. Az intézmény 2001 óta meghatározó és folyamatosan növekvő szereplője a hazai felsőoktatásnak. Tevékenysége elismeréseként 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Superbrands védjegyet.

Megszakítás