Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Rászoruló gyermekek étkeztetését támogatja az óvoda

A rászoruló gyerekek nyári étkeztetésére ajánlotta fel a Lurkó Kuckó Magánóvoda a hétvégén rendezett zenés műsorának bevételét. A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ megtelt érdeklődőkkel, akik 500 forintos áron juthattak hozzá támogató jegyekhez.

A Lurkó Kuckó Magánóvoda tavaly a rock and roll világát idézte fel, most pedig egy olyan zenés produkcióval rukkolt elő, amelyben a régi Neoton slágerek úgy kaptak helyet, hogy közben az érdeklődők az intézmény életébe is bepillantást kaphattak. Az óvoda jelenleg 25 fővel működik. A műsor összeállításánál az egyik vezérelv az volt, hogy valamennyi gyermek megmutathassa tehetségét a színpadon, a másik pedig, hogy jótékony célt is szolgáljanak.

– A szeretet számunkra nagyon fontos. Nemcsak örömteli perceket és vidám órákat szeretnénk a szülőknek és a kedves vendégeknek szerezni, hanem egy nemes célt is szeretnénk szolgálni: a rászoruló gyerekek étkeztetésére szeretnénk felajánlani a mai programnak a bevételét – mondta Oláhné Csaba Anikó, a Lurkó Kuckó Óvoda vezetője.

Az Egy szép nyári nap című, zenés darab bemutatójára megtelt a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ színházterme. Az érdeklődők 500 forintos támogató jegyeket vásároltak. Az óvoda a program bevételével a rászoruló gyerekek nyári étkeztetését támogatja.

Megszakítás