Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Rendkívüli ügyelet a hétvégén

Bizonyára értesültek a híradásokból, hogy a hétvégére rendkívüli időjárás várható a lehulló csapadék mennyisége és a levegő szokatlanul alacsony hőmérséklete miatt. Erre tekintettel felhívjuk figyelmüket, hogy a Polgármesteri Hivatal munkatársai a hétvégén ügyeletet tartanak, és bejelentés után értesítik az intézkedésre jogosultakat. Aki segítségre, ellátásra szorul, hívja a 62/530-100-as telefonszámot vagy az ingyenesen hívható zöld számot: 06-80/820-010.

Bizonyára értesültek a híradásokból, hogy a hétvégére rendkívüli időjárás várható a lehulló csapadék mennyisége és a levegő szokatlanul alacsony hőmérséklete miatt.

Erre tekintettel felhívjuk figyelmüket, hogy a Polgármesteri Hivatal munkatársai a hétvégén ügyeletet tartanak, és bejelentés után értesítik az intézkedésre jogosultakat.

Aki segítségre, ellátásra szorul, hívja a 62/530-100-as telefonszámot vagy az ingyenesen hívható zöld számot: 06-80/820-010.

Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben segítségre, ellátásra szoruló személyt látnak, vagy értesülésük van ilyenről, jelezzék azt a fenti telefonszámok valamelyikén.

A hétvégén aki teheti, lehetőleg ne induljon útnak.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata

Megszakítás