Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Rezsitámogatás

rezsitamogatas

Február 25-én kezdődik a 12 ezer forint értékű rezsitámogatás kiosztása

A Kormány a téli rezsicsökkentésben korábban nem részesült, a vezetékes gáz- vagy távfűtéstől eltérő fűtőanyagot felhasználó háztartásokat 12 ezer forint természetbeni támogatásban részesíti. A jogosultak a benyújtott kérelmük alapján a támogatást propán-bután palackos gáz, tűzifa, vagy brikett/szén formájában vehetik igénybe.

A tűzifa, brikett, szén támogatást 2019. február 25. napjától 2019. december 15 napjáig bármikor igénybe vehetik Hódmezővásárhelyen a Jókai utca 144. szám alatti Tüzépen (Makán és Társa Kft.) hétfőtől péntekig 7 és 17 óra között, szombaton 7 órától 12-ig.

Akik gázpalackra nyújtották be igényüket háromszori cserére jogosultak, amit saját ütemezés szerint 2019. február 25. és 2019. december 15. között bármikor igénybe vehetnek a Prímagáz Szántó K. J. utca 182. szám alatti telephelyén, valamint a Széchenyi téren a gázcsere-telepen (Nádor utca eleje). Nyitvatartási idő hétfőtől péntekig 8-tól 16 óráig.

Kérjük az érintetteket, vigyék magukkal az értesítő levelet, a személyi igazolványt, valamint a lakcímkártyát!

Amennyiben személyesen nem tud megjelenni, az értesítőlevél hátoldalán található meghatalmazás kitöltésével az abban meghatalmazott személy járhat el az érintett nevében. 

(fotó pixabay)


Megszakítás