Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Senki sem sértheti meg Hódmezővásárhely jó hírnevét következmények nélkül

Hódmezővásárhely címzetes főjegyzőjeként szeretném nyomatékosan felhívni minden politikai párt, és annak képviselője, aktivistája, továbbá a városi közgyűlés minden tagjának figyelmét, hogy a várost lejárató és valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozatok megsértik a város jó hírét, megsértik a hódmezővásárhelyi polgárokat, és súlyos károkat okoznak közösségünknek. Ennek megfelelően Gúr Nándor mai napon elhangzott, valótlan és a város jó hírnevét sértő nyilatkozatai miatt per indítására teszek javaslatot a képviselő-testület felé, 1 millió forint kártérítés megállapítása érdekében. Dr. Korsós Ágnes közleménye.

Hódmezővásárhelyen időközi polgármester-választásra készülünk, azonban úgy tűnik, vannak olyan politikai szereplők, amelyek a város lejáratásán keresztül szeretnék saját választási esélyeiket növelni.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Címzetes Főjegyzőjeként szeretném nyomatékosan felhívni minden politikai párt, és annak képviselője, aktivistája, továbbá a városi közgyűlés minden tagjának figyelmét, hogy a várost lejárató és valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozatok megsértik a város jó hírét, megsértik a hódmezővásárhelyi polgárokat, és súlyos károkat okoznak közösségünknek. Szeretném határozottan felhívni a figyelmet arra is, hogy minden olyan esetben, amikor a város jó hírnevének megsértése felmerül, amikor politikai szereplők nagy nyilvánosság előtt valótlan állításokat tesznek, vagy valós tényeket hamis színben tűntetnek fel városunkról és az önkormányzatról, haladéktalanul polgári peres eljárást kezdeményezek jó hírnév megsértése érdekében. Ennek megfelelően Gúr Nándor mai napon elhangzott, valótlan és a város jó hírnevét sértő nyilatkozatai miatt per indítására teszek javaslatot a képviselő-testület felé, 1 millió forint kártérítés megállapítása érdekében.

Szeretném felhívni minden politikai szervezet figyelmét, hogy Hódmezővásárhelynek, a hódmezővásárhelyiek közösségének joga van a jó hírnévhez, amit senki nem sérthet meg következmények nélkül. A jövőben minden hasonló esetben kezdeményezem a közgyűlés felé haladéktalanul per megindítását.

 

Dr. Korsós Ágnes

Címzetes Főjegyző

Megszakítás