Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Sikeres kiállítás, kifogástalan vacsora, jó zenekar, gyönyörű környezet

Tizenkettedik alkalommal került megrendezésre Mindszenten a lovas bál, amelynek idén közel 250 vendége volt. Az impozáns környezetben zajló mulatság bevételét a június közepi fogathajtó verseny finanszírozására fordítják.

A Mindszenti Lovasklub tavaly januári közgyűlése döntött arról, hogy az egyesület idén is megrendezi jótékonysági bálját, immár tizenkettedik alkalommal. A rendezvény komoly előkészítő munkát igényelt, a szervezők igyekeznek minden évben valami újat csempészni a programba. B. Kovács Emőke mártélyi festőművész képei mellett ezúttal egy mindszenti képzőművész is bemutatkozott. Túri Ágnes számára ez volt az első alkalom, hogy kiállította munkáit. Nagy János a klub elnöke sikeresnek ítélte a rendezvényt.

– Örömmel mondhatom, hogy nagyon jó hangulatban, szép környezetben zajlott bálunk. A rendezvényhez tartozó Betyár, a póniló idén is velünk volt. A két kiállítást sikeresen megrendeztük, a zenekarra nem lehet panaszunk, a vacsora kifogástalan volt, a terem pedig gyönyörű – tudtuk meg Nagy János egyesületi elnöktől.

A mazsorett csoport bemutatója, valamint a mennyezetről hulló színes léggömbök egyaránt hozzájárultak a hajnalig tartó mulatság jó hangulatához, amelyben 244-en vettek részt. A jótékonysági bálon befolyt összeget a június 22-én és 23-án zajló fogathajtó verseny finanszírozására fordítják.

Megszakítás