Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Sorban állás nélkül fizethetünk helyi adót

ado

Utalással, csoportos beszedési megbízással, vagy iCsekk mobilalkalmazással kényelmesen, akár otthonról is kifizethetik a hódmezővásárhelyi polgárok a helyi adókat. Ezzel elkerülhetik a sorban állást.

Olvasónk arról érdeklődött a Gyorshírre küldött üzenetben: van-e lehetőség a csekkes befizetésre, és ezzel a hosszas várakozás elkerülésére. Az érintett iroda felvilágosítása szerint helyi adót jelenleg nem lehet csekken fizetni. A csekk visszavezetésének lehetőségéről a 2. félévi adófizetés előtt döntenek az önkormányzatnál.

Aki most nem akar személyesen, a városházán fizetni, azok számára a fent említett három lehetőség áll a rendelkezésére. Ha valaki esetleg nem járatos az iCsekk befizetési módjában, kollégánk tájékoztatása alapján biztosan eligazodik. Eszerint az egyenlegértesítőn az egyes adónemek után minden fizetendő részlethez kapcsolódóan szerepelni fog egy QR-kód. Azt beolvasva az iCsekk alkalmazással kifizethetővé válik az adó. Akinek még további kérdései vannak a helyi adók fizetésével kapcsolatban, munkatársunk a 62/530-197-es számon ad felvilágosítást.
(fotó pixabay)

Megszakítás