Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Nem hagyja cserben a vásárhelyi strandot Gömöri Csilla

strand

 
– Jól tudok együtt dolgozni a kollégáimmal, a polgármesterrel, a városháza dolgozóival, a munkahelyváltásnak nem személyes ellentétek, hanem sokkal egyszerűbb magyarázata van – nyilatkozta a Gyorshír kérdésére a hódmezővásárhelyi strand vezetője, Gömöri Csilla. Azért kerestük, mert a Promenád, majd tőlük átvéve a Vásárhely24 is – az érintettek megkérdezése nélkül – azt közölte, hogy távozik pozíciójából az intézmény vezetője, és ennek szerintük Márki-Zay Péter polgármester, áttételesen az összeférhetetlenség az oka. 

Gömöri Csillát a közgyűlés képviselő-testülete eddig nem bízta meg sem határozatlan idejű, sem hosszú távú szerződéssel. Első ütemben 9, majd 12 hónapos szerződéssel maradhatott az intézmény élén. Az aktuálisan érvényes szerződése július végén lejár, az újabb hosszabbítás további 5 hónapra, legfeljebb december végéig biztosítana számára csupán munkalehetőséget. 

Gömöri Csilla a közelmúltban más ajánlatot is kapott, melyet hosszabb távon biztosabbnak ítélt meg. A szakmában eltöltött 19 év tapasztalatát és kapcsolatrendszerét a továbbiakban is kamatoztatni szeretné, bizonyos szakterületeken továbbra is szívesen segítené a vásárhelyi uszoda munkáját más jogviszonyban.


Megszakítás