Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Strandbelépő az érettségi mellé

Sok kiváló eredmény született a Németh László Gimnázium és Általános Iskola 12.c osztályosainak idei érettségi vizsgáján. A fiatalok a három napon át tartó megpróbáltatásokat követően, nem csak jól megérdemelt bizonyítványukat vehették át, hanem 10 alkalmas strandbérletet is kaptak az önkormányzattól, amelyet a város polgármestere, Almási István adott át.

– Hagyomány, hogy az önkormányzat kedveskedik az „érett”, most már felnőtteknek egy kis ajándékkal.  Annak érdekében, hogy a nehéz szellemi munka után ki tudjatok kapcsolódni, mindenki 10 alkalomra szóló strandbérletet kap – mondta a végzősöknek a Németh László Gimnázium és Általános Iskolában Almási István polgármester. 

Többen dicséretben részesültek vizsgán nyújtott teljesítményükért, köztük Nagy Gréta is.

 – Úgy érzem, elégedett lehetek. Nagyon hálás vagyok, köszönettel tartozom a tanáraimnak és a szüleimnek is a jó eredményekért. Kitűnő bizonyítványt vihetek haza, aminek nagyon örülök, ahogy az ajándék uszodabérletnek is – mondta Nagy Gréta végzős.

Hódmezővásárhelyen idén összesen 400 érettségiző kap a bizonyítványa mellé a Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszodába 10 alkalmas belépőt. A városvezetők és az önkormányzati képviselők folyamatosan osztják a város ajándékát. 

Megszakítás