Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Sűrű hétvége vár a Hódmezővásárhelyi Leány Kézilabda Club játékosaira

A vásárhelyi kézilabdás lányok vasárnap reggel 8 órakor kezdik a programot, ekkor két korcsoportban az Erima Országos Gyermek Bajnokság Csongrád megyei leány döntőjét rendezik a Hódtói Sportcsarnokban.

Az U-9-es korcsoportban a HLKC mellett a Szeged Kiskundorozsma KSE, a Kézilabda Szeged SE, a Kistelek és a Zsombó mérkőzik a megyebajnoki címért, míg az U-11-eseknél a HLKC, a KSZSE és a Kiskundorozsma csapatai küzdenek a továbbjutásért.

A gyermek bajnokság mérkőzéseit követően a HLKC megyei felnőtt bajnokságban szereplő csapata egy korábbról elhalasztott mérkőzést pótol, az ellenfél a Bordányi Szövetkezeti SK lesz. A két csapat november közepén lejátszott első találkozóján a vásárhelyiek magabiztos, 32-21 arányú győzelmet arattak Bordányban, így a vasárnapi találkozón is a HLKC gárdája számít esélyesnek.

A megyei női kézilabda bajnokságban a vasárnap sorra kerülő HLKC-Bordány találkozón kívül még két mérkőzést kell pótolni a csapatoknak. Ezek egyikét, a Sándorfalva-HLKC összecsapást január 21-én rendezik Szegeden. A bajnokság rendkívül kiegyensúlyozott, hiszen a hat csapatból még öt pályázik a bajnoki címre.

Megszakítás