Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Személyi változások a Polgármesteri Hivatalban

A Polgármesteri Hivatal három csoportja élén is személyi változások történtek. Mostantól Nagyné Tari Ibolya foglalkozik a személyzeti ügyekkel és a közfoglalkoztatási programmal. Az ő helyére Antal István kerül, aki korábban az Adócsoportot vezette. Az ő munkáját pedig dr. Holubán Csilla veszi át.

Mától több személyi változás is életbe lépett a Polgármesteri Hivatalban. Három önkormányzati csoport irányítását ugyanis az előzőekhez képest másra bízták.

– Van három olyan kollegánk, akiket a mély vízbe dobva megélnek a jég hátán is. Nagyon szépen teljesítettek az elmúlt időszakban a korábbi helyükön, ezért cserét hajtottunk végre a polgármesterrel egyetértésben – mondta Korsós Ágnes címzetes jegyző.

A szakemberek így más téren is ki tudják próbálni magukat és tovább fejleszthetik tudásukat.

– A korábban a Népjóléti Csoportot vezető Nagyné Tari Ibolya mostantól a személyzeti ügyekkel, az iktatással és a közmunkaprogrammal foglalkozik. Az ő helyére kerül Antal István, aki korábban az Adócsoportot irányította, most pedig a másik oldalon próbálja megtalálni azt a közös hangot, melyet már az adózókkal ki tudott alakítani. A harmadik munkatársunk pedig dr. Holubán Csilla, aki eddig a személyzeti ügyekért felelt, ezután pedig az Adócsoport munkáját fogja összefogni – tette hozzá dr. Korsós Ágnes.

A szervezeti változásokra többek között azért van szükség, mert jövő januártól, ha felállnak a járások, akkor az önkormányzatok hatásköre is csökken. Április közepétől például már megszűnt a szabálysértési hatásköre a jegyzőnek, ezt a feladat mostantól a kormányhivatalok látják el.

Megszakítás