Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Szoros mérkőzésen nyert az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli

Bár csodásan kezdte az összecsapást az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli, és már 23 ponttal is vezetett a Kecskemét ellen, mégsem sikerült ledolgozni az idegenben összegyűjtött 9 pontos hátrányt a párharc második mérkőzésén. A kék-sárgák így a 14. helyen zárták az igencsak felemásra sikerült 2011-12-es szezont.

Lendületesen kezdte a mérkőzést a Kosársuli, időt is kért a Kecskemét, ennek ellenére hamar 17 pontra nőtt a kék-sárgák előnye. Ez aztán 23-ra emelkedett, így érthető volt a kecskemétiek trénerének felindultsága. Úgy tűnik a hangos szó használt, 35-21-re jöttek fel a vendégek. Felébredtek a piros mezesek, és az is segítette őket, hogy gyengült a hazai védelem. Tovább folytatódott a rossz széria, nem volt aki betaláljon az EnterNetben, végül nyolc pontra olvadt a 23 pontos vezetés a félidő végére.

A harmadik periódusban kissé leült a találkozó irama. Egyre közelebb araszolgatott a Kecskemét, sőt, 54-56-nál már csak múlt idő volt a hazai vezetés. Végül összeszedték magukat a vendéglátók, az utolsó negyed három pontos hazai vezetéssel indult. Nem bírtak egymással a gárdák, nem csökkent, de nem is nőtt a különbség, egyre feszültebb volt a hangulat a pályán. Végül a győzelem meglett, de a négy pont csak a 14. helyre volt elég. EnterNet Vásárhelyi Kosársuli – Kecskeméti Főiskola 86-82.

Megszakítás