Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Tájékoztatás rendezési terv módosításáról

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata településrendezési tervének módosításáról hozott döntést. A döntés és az előzetes tájékoztatásra érkezett észrevételek alapján elkészült a tervmódosítás tételit tartalmazó véleményezési dokumentáció.

Ennek megfelelően a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet szerint a településrendezési eszköz módosításának tájékoztatási szakasza indult el.

A tervkészítés során minél szélesebb körben biztosítani kell a véleményező partnerek bevonását, és a dokumentumok nyilvánosságát.

A tervmódosítás tételei, a partnerségi felhívás a város honlapján https://www.hodmezovasarhely.hu/telepulesrendezes/https://www.hodmezovasarhely.hu/telepulesrendezes/ érhető el.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése által elfogadott a Város Önkormányzatának Partnerségi Egyeztetési Szabályzata alapján az a partner tekinthető érintett partnernek, aki a közzétett felhívásra az abban megjelölt időpontig a város honlapján létrehozott regisztrációs ablakon keresztül regisztrált, vagy postai úton jelezte részvételi szándékát.

 

 

Almási István

polgármester

Megszakítás