Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Örök nyugalomra helyezik Almási Istvánt

Almási István, Hódmezővásárhely polgármesterének búcsúztatására 2017. december 1-jén, pénteken kerül sor. A gyászolók 9 órától a Szent István Király templomban róhatják le tiszteletüket, a gyászmise 12 órakor veszi kezdetét. Almási Istvánt 13 óra 30 perckor a Kincses temetőben helyezik örök nyugalomra.

 

A búcsúztató ideje alatt 2017. december 1-jén, pénteken útlezárásokra, forgalomkorlátozásra lehet számítani Hódmezővásárhelyen. Lezárják 6 órától 13 óra 30 percig a Szabadság tér a Rárósi út és a Szent István tér közötti területet. Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy december 1-jén, pénteken 6 óráig vigyék el az itt található parkolókból a gépjárműveiket. Lezárják 9 órától 13 óra 30 percig a Vöröskereszt utca, 47-es főút és Szabadság tér közötti szakaszát. Forgalomlassításra lehet számítani 11 óra 30 perctől 13 óra 30 percig a Szent István tér, Kutasi út és Jókai utca közötti szakaszán, valamint a 7,5 tonnát meghaladó tehergépjárműveket, illetve a mezőgazdasági járműveket elterelik. Az Észak utca, a Kincses temető bejáratától a temető végégig egyirányú lesz 10 órától 15 óráig. A Damjanich utcában „Megállni tilos” táblát helyeznek ki a Jókai utcától az Orgona utcáig, a páratlan oldalon.

 

A Szent István tér környékén parkolni lehet majd a Dáni utcában, a Mózes utcában és a Szabadság téren, a Völgy utcában és a Vöröskereszt utcában, valamint a piac parkolóiban. A parkolás ingyenes. A Kincses temetőnél parkolni lehet majd a Jókai utca mindkét oldalán a Gácsi László utcáig, valamint az Észak utcán, a Kincses temető oldalánál.

 

A más településről érkezők az alábbi GPS koordináták segítségével jutnak el a Szent István Király templomhoz: N46°25’13,0” E20°19’51,3”, vagy Hódmezővásárhely, Szent István tér 7.

Megszakítás