Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Tájékoztatás toborzó és érdekvédelmi ügyfélszolgálati tevékenységről

lol

 

A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Toborzó és Érdekvédelmi Központ (Szeged) tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy irodánkban a toborzó és érdekvédelmi ügyfélszolgálati tevékenység folyamatos.


Továbbra is várjuk a katonai szolgálat iránt érdeklődő, 18. életévet betöltött állampolgárok jelentkezését szerződéses, vagy önkéntes tartalékos katonai szolgálatra. Kérjük, hogy a katonai szolgálatra történő jelentkezés első lépéseként irodánkat elsősorban az alábbi telefonszámon, illetve e-mailben keressék meg a jelzett ügyfélfogadási időben. A kapcsolatfelvételt követően mindenre kiterjedő tájékoztatást adunk a jelentkezés feltételeit és módját illetően.

 

Továbbá kérjük a Magyar Honvédség gondoskodási körébe tartozókat, hogy az érdekvédelmi ügyekben, ezen belül a kegyeleti ügyintézéssel kapcsolatosan is az alábbi telefonszámon vagy emailben keressék munkatársainkat. A Magyar Honvédség Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság 2. Toborzó és Érdekvédelmi Központ (Szeged) Szeged, Boross József u. 5. (H–Cs: 08.00–15.30, P: 08.00-12.00) Telefon: 06 (62) 554-070, e-mail: csongrad.toborzo@mil.hu

Megszakítás