Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Tanévzáró táncgálát tartottak zenei különlegességekkel

Argentin tangó és opera, egzotikus keleti zene, afrikai hangulat – a táncszerető közönség számára igazi kuriózum volt a Fogarassy Judit Balett és Jazztánc Stúdió 32. tanévzáró gálaműsora.

Vasárnap este került sor a Fogarassy Judit Balett és Jazztánc Stúdió 32. tanévzáró gála előadására. A stúdió növendékei minden évben új, egy egész estét betöltő táncelőadást készítenek a szülők és az érdeklődők részére. A rendezvényen felléptek a modern és a jazz tagozat, a középhaladó iskolás, valamint a kisiskolás csoport tagjai, akik népszerű slágerek feldolgozására táncoltak. A Fekete Sas nagyteremben felcsendült például az argentin tangó és az opera különleges ötvözete, de a Közel-Kelet egzotikus világa, a kubai zene és az afrikai hangulat sem hiányzott a repertoárból.

A legkisebbek is lelkesesen készültek a vasárnapi gálaműsorra, és nagy sikert arattak videoklip táncukkal. A táncstúdiótól és a közönségtől tegnap két táncos köszönt el. Gacsó Tímea és Harangozó Ágnes ugyanis szeptembertől vidéken folytatja iskolai tanulmányait.

A Fogarassy Judit Balett és Jazztánc Stúdió növendékei a nyár folyamán több városi rendezvényen fellépnek, de az iskolarendszerű oktatás a nyári hónapokban szünetel. A 33. tanév, csakúgy, mint az oktatási intézményekben, szeptemberben kezdődik el.

Megszakítás