Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Tanulói laptop pályázat

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata a 233/2012. (06.07.) számú Kgy. határozat alapján TANULÓI LAPTOP PÁLYÁZATOT HIRDET.

Pályázati feltételek:

 

Pályázatot nyújthat be minden olyan hátrányos helyzetű tanuló, aki Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város közigazgatási területén működő oktatási intézmény 7-13. évfolyamán aktív tanulói jogviszonnyal rendelkezik, és bizonyítható módon a családjában számítógép illetve laptop nem áll rendelkezésre, továbbá családja anyagi helyzete nem teszi lehetővé személyi számítógép, vagy laptop beszerzését.

 

További feltételek:

 

A)· 4,5 feletti tanulmányi átlag, vagy

B)· a 2011/2012-es  tanév végéhez képest a 2012/2013-as tanév végén

–        legalább 0,5-es átlagjavítás 4,0 átlag, vagy  

–        legalább 1,0-es átlagjavítás 3,5-3,9 közötti átlag elérése esetén, vagy

C) · az előző tanulói laptop pályázaton nyertes pályázat benyújtása és a 2012/2013-as tanév végén legalább a 2011/2012-es tanév végi átlag teljesítése.

 

Minden esetben a tanuló osztályfőnöke által írt, az intézmény vezetője által hitelesített ajánlás, valamint szülői nyilatkozat benyújtása szükséges arról, hogy a gyermek még nem rendelkezik laptoppal vagy számítógéppel, és ezen eszközök beszerzését a család anyagi helyzete nem teszi lehetővé.

 

Az elbírálásnál előnyt jelent

–        városi, megyei valamint országos versenyeken elért kiemelkedő teljesítmény,

–        igazolható tudományos tevékenység folytatása.

 

Kizáró ok: igazolatlan óra, vagy bármely fegyelmi vétség.

 

A tanulói laptop pályázaton rendelkezésre bocsátott informatikai eszközök az 1 év használati időt követően újrapályázhatók- a pályázó tanuló tanulmányi előmenetelének és szociális helyzetének felülvizsgálata mellett.

 

Pályázni 2013. szeptember 20. napjáig lehet, pályázati űrlapnak a Polgármesteri Hivatal Jogi Csoportjánál történő benyújtásával.

PÁLYÁZATI ŰRLAP

Megszakítás