Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Tavaszi feltöltődés sporttal, reformételekkel a megújulás jegyében

A helyi vállalkozó nők által létrehozott e-Nívó Egyesület havi rendszerességgel programokat szervez, nem csak hölgyek számára. A hétvégén a tavaszi fáradság ellen igyekeztek receptet kínálni edzésprogramokkal, reformételekkel, egészségmegőrző termékekkel, frizura- és sminkbemutatóval. A tavaszi feltöltődés jegyében az érdeklődők mindent kipróbálhattak, megkóstolhattak.   

Másfél éve rendszeres időközönként jelentkezik programjaival az e-Nívó Együttműködő Női Vállalkozók Dél-Alföldi Egyesülete. Az események eleinte kifejezetten a hölgyeknek szóltak, ma már kibővült kínálattal várják az érdeklődőket minden hónapban a Mozaik Moziban. A legutóbbi esemény a tavaszi feltöltődés jegyében telt. A sport, a szépségápolás és az egészség került a középpontba.

– Ilyenkor sokan kezdenek méregtelenítő kúrába, ebben az időszakban kezdünk el jobban foglalkozni a testünkkel, az arcunkkal, a bőrünkkel, a szépségünkkel. Ekkor már lekerülnek a téli vastag ruhadarabok, ez fontos időszak az életünkben, ehhez megpróbálunk segítséget adni az idelátogatóknak – mondta Oroszné Seres Katalin, az e-Nívó Együttműködő Női Vállalkozók Dél-alföldi Egyesületének elnöke a rendezvényen.

Az érdeklődők a színpadon zumba, aerobik, meridián torna, pilates, nordic walking és ketleball bemutatókat láthattak, reformételeket kóstolhattak. A vendégeket étrend kiegészítők és különleges ékszerek kiállítása várta, a hölgyek szépségéről fodrász és kozmetikus gondoskodott.  

– Örülök, hogy a nők számára vannak olyan ingyenes rendezvények, amelyek elsősorban – ha nem is kizárólag – róluk szólnak. A tavasz a külső-belső nagytakarítás ideje. A szervezetünket is ki kell ilyenkor takarítani. Láttam itt sok mindent, amit szívesen látnék a ruhatáramban, vagy az egészségmegőrzés érdekében ki fogok próbálni – mondta Radics Edit.

A programon közel 200 látogató fordult meg, a tapasztalatok azt mutatják, hogy hónapról hónapra egyre nagyobb az érdeklődés a rendezvények iránt.

Megszakítás