Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Téliesítik a kalandparkot, a mólókat

A közeledő tél több karbantartási munkát ró a mártélyi üdülőterületen lévő kalandpark és a mólók üzemeltetőire. Az előkészület miatt, november 10-én bezár a kalandpark, és november 24-én kezdődik a holtágon található mólók téliesítése.

Évekkel ezelőtt a mártélyi üdülőterületen különböző játszó-, és mászóelemekkel több korosztály igényei szerint alakították ki akalandparkot.Népszerűségét jelzi, hogy minden évben több ezer gyermek, és családtagjaik kapcsolódnak ki a kalandparkban, amelyet a vásárhelyiek és a mártélyiak térítésmentesen használhatnak. Az időjárás azonban nem teszi lehetővé a létesítmény téli nyitva tartását.

Az idén a kalandpark november 10-én zár be, azaz még november 9-ig várják a látogatókat. A tervek szerint legközelebb 2015. március 15-énnyitja meg kapuit, mondta Horváth Zoltán, a hódmezővásárhelyi önkormányzat sportreferense. Hozzátette: a mártélyi holtágon a mólókat is téliesítik, november 24-én. Ezt megelőzően a tulajdonosoknak kell gondoskodni a csónakok eltávolításáról és a kikötési szabályzatnak megfelelő elhelyezéséről.

Megszakítás