Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Tóbiás Tanya Vendégház

Cím:6800,Hódmezővásárhely, Szentkirály tanya 9.
Tel.:+36 (30) 963-1981
E-mail:tobias01@freemail.hu
Web:https://tobiastanya.hu/

Férőhely: 3 szoba, 6 fő (igény esetén +1 fő pótágy).

Elhelyezkedés:

Hódmezővásárhelytől 6 km-re a Maroslelei úton Makó felé haladva található távol a város zajától. A főútról egy rövid nyírfás bekötő út vezet a Tanya bejáratához.

Az épület és a szállás jellegéből, felosztásából adódóan mi nem egy szobát, hanem a teljes házat adjuk ki. A tanya épületét egy szépen gondozott 1 hektár területű kert veszi körül. A házban 2 hálószoba, egy nappali, LCD tv (116 cm átmérőjű), cserépkályha, jól felszerelt konyha van (gáztűzhely, hűtő, mosogatógép, kávé és teafőző, mikrohullámú sütő, kenyérpirító…) étkezővel és egy fürdőszoba tusolóval Wc-vel található. Kisgyermekes családokra gondolva nappaliban gyerekjátékokat, társasjátékokat, diavetítőt, könyveket, színezőket helyeztünk el. Ingyenes internethozzáférés biztosított valamint klímával felszerelt.

Az udvarban a kerti pavilon vagy a terasz teremt lehetőséget a hangulatos baráti, családi étkezésekhez. A szálláshoz tartozik egy szezonálisan (nyári időszakban) üzemelő 45 m2-es 140 cm mély épített, vízforgatós medence (26-30°C). Fűzfa árnyékában a kert végében található kis tó partján padon megpihenve csodálhatjuk a tavirózsákat és aranyhalakat vagy olvasgathatunk, beszélgethetünk. Lehetőség van bográcsozásra, tárcsázásra, grillezésre, melyhez kérésre biztosítunk tűzifát vagy gázpalackot.

Kisállat díjmentesen hozható, a szállás teljes területe körbekerített. De szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a környéken kis és nagyvadak, vadmadarak gyakran megfordulnak, melyek megzavarhatják a házi kedvencek nyugalmát, esetleg megszökhet a kisállat. Erre felelősséget nem vállalunk! Az épületbe kisállat nem vihető be!

Minimum 3 éjszakára foglalható! 4. éjszakától további kedvezményt biztosítunk.

OTP és K&H SZÉP Kártyát elfogadunk. (MKB SZÉP Kártya elfogadás folyamatban van).

Megszakítás