Hódmezővásárhely.hu
Generációk jövője az Alföldön

Újraindul a megye üzleti képzése

Folytatódik a Csongrád Megyei Vállalkozásfejlesztési Program, újabb mikro-, kis- és közepes vállalkozások kaphatnak ingyenesen felkészítést az új uniós pályázati ciklusra. A Csongrád Megyei Önkormányzat a tavaszi üzleti szeminárium pozitív tapasztalatait látva és a vállalkozók igényeit felmérve döntött úgy, nemcsak folytatja a gyakorlatorientált képzést Szegeden, de ki is bővíti azt három másik megyei városban.

 

Hogy miben segíthet a vállalkozóknak ez a képzés? Az eddigi résztvevők szerint lényegében abban, hogy más szemmel nézzenek a saját cégükre, a nehézségek, a negatív tapasztalatok ellenére jobban fókuszáljanak az előttük álló üzleti lehetőségekre. Az új uniós ciklusban a fő cél idehaza a gazdaság fejlesztése, a források számos vállalkozást segíthetnek a fellendülésben. A felkészülés fontos, ahogy az is, hogy a legjobb szakembereink segítsék ebben a megye vállalkozóit.

A képzés piaci értéke résztvevőként 120 ezer forint. Ezt a költséget most is teljes egészében átvállalja a Csongrád Megyei Önkormányzat.

Hódmezővásárhelyen október 13-án 15 órakor a polgármesteri hivatal házasságkötő termében lesz üzleti előadásnap. A részvétel ingyenes!

A képzési program fővédnöke Kakas Béla, a Csongrád Megyei Önkormányzat elnöke. A megyei székhellyel rendelkező mikro-, kis- és közepes vállalkozások egy online kérdőív kitöltésével pályázhatnak http://www.csongrad-megye.hu/portal/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1http://www.csongrad-megye.hu/portal/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1oldalon.

Megszakítás